• Nieuws afbeelding
  Mijn stage zit erop!
  20-04-2018
  Het afgelopen half jaar heb ik met veel plezier mogen werken bij Tiptop Mensenwerk. Binnen Tiptop heb ik mij altijd erg welkom en waardevol gevoeld. Door het vertrouwen dat ik vanuit Tiptop kreeg heb ik een enorme groei weten te realiseren op zowel het gebied van vakkennis en kunde als op persoonlijke vlakken.
  Lees meer
 • Nieuws afbeelding
  'Werk moet vooral leuk zijn' Achterhoek Nieuws
  22-02-2018
  WINTERSWIJK - De arbeidsmarkt komt weer goed in beweging. En dat kan de vraag oproepen of je nog wel op je plek zit in je huidige functie. TipTop Mensenwerk denkt graag mee en kijkt naar competenties, kwaliteiten en mogelijkheden. Osman Abbadi en Joshua Dekker vertellen met enthousiasme en passie over hun werkwijze.

  Door Leander Grooten
  Lees meer
 • Nieuws afbeelding
  De top TIP Facebook actie
  17-01-2018
  Lever ons de top TIP aan waardoor wij onze vacante vacature(s) kunnen invullen en win een dinerbon.
  Lees meer
 • Nieuws afbeelding
  Tiptop MensenWerk en DirectPayrolling gaan samenwerking aan
  02-01-2018
  De afgelopen jaren is er veel veranderd op gebied van wet- en regelgeving in de flexbranche. De wet stelt telkens hogere eisen aan een uitzendbureau. Tiptop MensenWerk zend in veel verschillende branches uitzendkrachten uit. Veel van deze branches hebben verschillende cao’s.
  Lees meer
 • Nieuws afbeelding
  TipTop MensenWerk en SDOA slaan de handen ineen voor Nieuwkomers
  20-11-2017
  ACHTERHOEK/WINTERSWIJK – Ondernemers in de Achterhoek zouden er goed aan doen arbeidskrachten aan te nemen die nieuw in Nederland zijn. Dat is de stelling van Osman Abbadi, directeur van Tiptop Werk. Zelf pakt hij de handschoen op om nieuwe Nederlanders verder te helpen in het arbeidsproces.
  Lees meer
 • Nieuws afbeelding
  Sabrine stelt zich aan u voor
  17-11-2017
  Hierbij wil ik me graag even voorstellen.

  Ik ben Sabrine van Geffen, 21 jaar en ik ben laatstejaars student aan het Graafschap College. Ik studeer voor Juridisch medewerker personeel&arbeid. Samen met Dimitri en ons zoontje woon ik in Groenlo.
  Lees meer
 • Nieuws afbeelding
  TipTopMensenWerk erkend leerbedrijf
  13-11-2017


   

  Omdat wij het belang van opleiden in de praktijk willen onderstrepen hebben wij onlangs de erkenningsaanvraag gedaan bij de s-bb.

  Lees meer
 • Nieuws afbeelding
  TipTop MensEnWerk stimuleert sporten
  25-10-2017


  Omdat sporten gezond is en wij sporten willen stimuleren, hebben wij via onze social media in september een like, deel en comment actie gehouden voor sportverenigingen. Uit de overweldigende reacties is gekozen om het bedrag van € 250,00 voor deze actie te schenken aan GZV uit Groenlo.
  Lees meer
 • Nieuws afbeelding
  Een dagje meedraaien
  23-10-2017
  TipTop MensEnWerk heeft de afgelopen jaren in veel verschillende branches flexibele krachten mogen uitlenen aan diverse opdrachtgevers. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het uitzenden van mensen in de facilitaire dienstverlening, productie en techniek.

  Lees meer
 • Nieuws afbeelding
  Joshua stelt zich aan u voor
  11-10-2017
  Graag stel ik mijzelf via deze weg aan u voor.

  Mijn naam is Joshua Dekker en per 25 september 2017 in dienst getreden bij Tip Top MensEnWerk.
  Lees meer
 • Nieuws afbeelding
  Welkom op onze vernieuwde website!
  12-06-2017
  Het is zover! Met trots presenteren wij onze nieuwe website! Onze website is volledig vernieuwd, en het resultaat mag er zijn! Met een nieuw uiterlijk zetten we weer een paar flinke stappen vooruit.

  Lees meer

Snel iets vragen? Whatsapp ons

+31620854490